Beste Cecile

Je was 5 maanden geleden onze uitvaartleidster bij het afscheid van onze moeder Bep. Toen onze vader afgelopen week plotseling overleed was er bij ons geen twijfel mogelijk dan dat jij weer de afscheidsdienst mocht doen.

De term rots in de branding is op jouw van toepassing. Ondanks al onze emoties en verdriet weet je toch veel informatie te verzamelen en heb je er een prachtige indrukwekkende dienst van gemaakt. Je beschikt over een gave Cecile, en dat is mensen heel goed aanvoelen. Bij een afscheidsdienst wordt je meegesleurd door golven van emoties. We konden ons met een gerust hart mee laten sleuren, luisterend naar jouw rustige stem en wetende dat het goed was alles aan je over te laten.

Als nabestaanden rest ons nu nog alleen de herinneringen aan onze ouders. 1 van deze herinneringen is deze waardige afscheidsdienst.

Ron, Gonny en de kinderen.  juli 2017