Hallo Cecile,

Ik wil nog graag even terugkomen op de crematieplechtigheid van mama. ( Mevrouw N) Wij vonden de dienst heel erg mooi en persoonlijk. Ik vind dat je het heel erg goed gedaan hebt. Je hebt de juiste toon gevonden, je hebt het persoonlijk gemaakt, het was fijn om naar je te luisteren en er ging een bepaalde rust van je uit. Dat was een verademing na alle drukte die de crematie, en alles dat daar mee samenhing, met zich meebracht.

We hadden het niet beter kunnen treffen. Wat zijn we blij dat onze Melanie jou al een keer had horen spreken en zo enthousiast over je was. Toen wisten we eigenlijk al dat wij (Leon en ik) er dan hetzelfde over zouden denken. En dat was ook precies zo!!

Dus chapeau!!!

Van alle kanten heb ik al teruggehoord dat de mensen het zo’n bijzondere crematie vonden. En dat is dus dankzij jou.

Ik moet wel zeggen dat ik met je te doen had toen je erachter kwam dat je de kaarsjes vergeten was. Dit deed geen afbreuk aan de plechtigheid, maar was wel heel vervelend voor jou. Sorry!

Misschien ben je al weer met de volgende plechtigheid bezig.

Fijn als je op deze manier afscheid kunt nemen van iemand waar je onwijs veel van gehouden hebt. Dat geeft je een heel goed gevoel en daar moet je ook mee verder.

Nogmaals dank.

Groetjes,

Guusje H.